Vores undervisere

Birgitta-Maria qi Gong

Birgitta-Maria Lohse

Min motivation er et dybtfølt ønske om at inspirere, støtte og hjælpe dig, som ønsker at arbejde med krop og sind i fordybelse. I min undervisning lægger jeg vægt på glæden ved at arbejde med krop og energi i bevægelse uden press, med høj faglig kvalitet, respekt og venlighed.
Jeg har trænet Qi Gong i 27 år og er uddannet Qi Gonglærer hos Maria Zika med videre studier og uddannelse til lærer i Sheng Zhen – Meditation in Movement and Stillness - hos Master Li Junfeng og Teacher Jing. Se mere her: www.shengzhen.org
Siden 2006 har jeg vedvarende undervist mange forskellige hold i både Qi Gong, Sheng Zhen og yoga, herunder hensyntagende hold bl.a. for psykisk sårbare. Jeg har mangeårig erfaring med at varetage det holistiske perspektiv i træningen for større helhed, sundhed og balance i både tanke, følelse og krop.
Mit arbejde er funderet i min egen selvudviklingsproces siden 1995 hos Dan Noltensmeier med træning i meditation, chakra- og energiarbejde, kropsterapi, kommunikation, samarbejde og healing.
Jeg er født og opvokset i Sverige, hvor jeg har beskæftiget mig med dans, yoga og den shamanistiske livsvisdom og helbredende arbejdsmåder. Jeg er uddannet folkeskolelærer med speciale i dans og bevægelse i musikfaget.
Bodil portrat

Bodil Roulund

Yogaunderviser

Bodils CV:

Bodil er uddannet Yogalærer, Fysioterapeut og Akupunktør (TCM) og driver virksomheden www.aarhusakuliv.dk, beliggende i Ry. Bodil har en Master i Positiv Psykologi (Trivsels- og Ressource Psykologi) og er under uddannelse til Stress Coach.

"Som fysioterapeut har det været en gave at arbejde med yoga. Det har givet mig flere dimensioner på den viden jeg allerede havde om krop og psyke. Det er som at lære et nyt fysisk sprog. En viden, som man kun kan blive glad af at formidle. For mig er essensen af yoga: At du lærer din unikke krop og dit sind bedre at kende med den glæde, styrke og ro, der ligger i den rejse. "At holde din krop i form, så du kan rejse derhen, du ønsker."

Bodil har mange års erfaring som fysioterapeut og underviser ligeledes med en lang række uddannelser/kurser i dans, motion, bevægelse og meditation. Mest relevant her er:

Hatha Flow og Blid yoga (200 timer) fra YogaCollective.dk i Aarhus

Yin Yoga (50 timer) fra Yogacollective.dk i Aarhus.

Instruktør i FysioPilates og Piloxing

Instruktør i Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi (MBKT) fra Kognitivgruppen Aarhus - evidensbaserede 8 ugers forløb.

Kontakt Bodil på telefon 24266806 eller e-mail: bodilroulund@gmail.com, hvis du vil vide mere om hendes hold.Ditte Ryddersholm

Ditte Riddersholm

Yogaunderviser
HVEM ER JEG:
Ditte Marie Riddersholm
Jeg tog min første hatha yogauddannelse tilbage i 2015, og har sidenhen undervist og udvidet mit repetoire. Jeg har bl.a. taget uddannelser indenfor restorativ yoga, gravidyoga, yoga teknik, Embodied Flow, yoga nidra, børneyoga m.m.
Yogaen er for mig bevægelse. Både en fysisk bevægelse, men også bevægelsen mod ro. Jeg elsker den energi og varme vinyassa kan give mig, men jeg nyder og higer også efter den ro en yoga nidra, restorativ yoga eller meditation kan give mig. Jeg tror på dualiteter, og at balance er altafgørende for ens velbefindende.
Jeg er uddannet i Sundhedsfremme og Arbejdslivsstudier, men i øjeblikket vies mit liv til yogaundervisning og familielivet. Privat bor jeg i Svejstrup med min mand, vores to drenge, min mor og vores fælles hund.
Kontakt mig: ditte.riddersholm@gmail.com
Billede af Borja

Francisco Borja Conde Serrano

My name is Borja, born in Spain. I have been practicing Yoga since 2009 and teaching since 2019. Along this time, I have had the great opportunity to travel, stay and study Yoga in India 4 times. My Yoga journey started with Ashtanga Yoga, continued with Hatha Yoga, get refined with Hatha Iyengar Yoga, came back to Hatha Yoga and nowadays I have got influenced by other body-mind approaches like MovNat and Gokhale method, among others.
Since 2009 I have been also practicing Buddhist approaches to meditation and mindfulness, including 4 seated vipassana retreats
In 2017 I was introduced to Native American wisdom and practices, participating in several isolation retreats in nature or Vision Quest
I am a certified Nutritional Coach, Forager, apprentice of Herbalism, and I love Holistic ways to  Medicine and Ancestral lifestyle & Wisdom
billed af Ida Krogh

Ida Krogh

Yoga underviser
Underviser i vinyasa, hatha, yin og hensyntagende yoga
Uddannet 300 hrs og 500 Hrs Yoga Alliance certificeret Hatha & Vinyasa Yogalærer og 50 Hrs Yoga Alliance certificeret Yin Yogalærer ved Aayana Yoga Academy, Bangalore.
Jeg lægger i min undervisning vægt på yogaen som en helhedspraksis, der virker helende og styrkende på krop og sind, underordnet hvem vi er og hvilke forudsætninger vi har. Mine hold spænder bredt fra hensyntagende yoga, hvor alle kan være med uanset formåen, over yin yoga, der er en indadvendt praksis til vinyasa, der er en fysisk krævende og dynamisk.
Uanset forskellighed baner alle yogaformerne vejen til et liv i bedre fysisk form og mental balance og jeg oplevede en stor personlig udvikling, da jeg startede regelmæssigt med yoga under et 2,5 års ophold i Indien med min familie. Hurtigt mærkede jeg de fysiske fordele, der betød en stærkere muskulatur, større udholdenhed og smidighed og med det fulgte større overskud, bedre balance og indre ro. Derfor besluttede jeg mig for at fordybe mig yderligere
og uddannede mig til yogalærer ved Aayana Yoga Academy, hvor tilgangen til yogaen er autentisk, videnskabelig og tilpasset det moderne menneske.
Oprindeligt er jeg uddannet Cand. Mag. i kommunikation, men har her midt i livet skiftet bane og underviser nu fuld tid i yoga, når jeg ikke laver keramik i mit lille keramikværksted KroghKeramik.
Billede af Jorge

Jorge Londono

Jorge er uddannet kultursociolog fra sit hjemmeland Colombia og har beskæftiget sig med folkeoplysning og undervisning  siden han ankom til Danmark i 1980.

Han har bl. a. været skoleleder for Sprogcentret/Fremmedsprog Århus, Afdelingsleder og skoleleder for AOF i Århus, Skoleleder for Lille Skole for voksne i Århus, Daghøjskole D-29 Århus, Skoleleder for AOF Skanderborg, Ry, Galten, Hørning, Hedensted og Horsens og nu er han skoleleder for Skanderborg-Ry aftenskolen.

Profile Avatar Placeholder Large

Lander Anguiano

Spanskunderviser - Foredragsholder
til hjemmeside efterår 2022

Louise Højbjerg Kjær

Louise er indehaver af Ry yoga.
Hun underviser i Blid hatha, Hatha Vinyasa (flow), Hensynstagende yoga samt Traume yoga.
Louise er uddannet og eksamineret yogalærer siden 2009. Louise har undervist lige siden.
Louise afholder løbende worskops og retreats.
Hun har taget grunduddannelsen i kinesiolog, healing og klangmassage. Uddannet mindfulness instruktør, børneyogalærer og traume orienteret yoga praktiker.
Louise er uddannet pædagog har mange års erfaring inden for det psykiatriske felt både hvad pædagogisk arbejde og arbejdet med kroppen.
Privat bor Louise med sin familie i Beder.

Kontakt: louise@ryyoga.dk/ 29872092

Protræt Artemisyoga underviser

Marie Venø Thesbjerg

Artemisyoga
Marie Venø Thesbjerg er uddannet yogalærer ved Signe Budolf i Århus og i yinyoga ved Trine Hedegaard. Marie har dyrket yoga i ca. 20 år og været på adskillige yogaretreats. Hun har fået en-til-en undervisning og supervision af Kaya Cole og Cristy Punnett fra Artemis Movement.
Marie er i gang med en uddannelse som vejrtrækningstræner og har adskillige meditationsretreats og meditationspraksis som supplement til yogauddannelserne.
Tidligere er Marie uddannet journalist og cand.public og har arbejdet som journalist, med kommunikation og som underviser i mange år.