Vores undervisere

Bodil portrat

Bodil Roulund

Yogaunderviser

Bodil er uddannet Yogalærer, Fysioterapeut og Akupunktør (TCM) og har
firmaet www.aarhusakuliv.dk som ligger i Ry.

"Som fysioterapeut har det været en gave at arbejde med yoga.
Det har givet mig flere dimensioner på den viden jeg allerede havde om krop og psyke.
Som at lære et nyt fysisk sprog. En viden som man kun kan blive glad af at formidle.
For mig er Essensen af Yoga: At du lærer din unikke krop og dit sind bedre at kende med den glæde,
styrke og ro der ligger i den rejse. At holde din krop i form, så du kan rejse derhen du ønsker."

Bodil har mange års erfaring som fysioterapeut og underviser ligeledes  med en lang række uddannelser/kurser i dans, motion, bevægelse og meditation. Mest relevant her er:
Hatha Flow og Blid yoga (200 timer) fra YogaCollective.dk  i Aarhus
Yin Yoga (50 timer) fra Yogacollective.dk i Aarhus.
Instruktør i FysioPilates og Piloxing
Instruktør i Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi (MBKT) fra
Kognitivgruppen Aarhus - evidensbaserede 8 ugers forløb.

Kontakt Bodil på tlf. 24266806 eller mail: bodilroulund@gmail.com,
hvis du vil vide mere om hendes hold

Billede af Borja

Francisco Borja Conde Serrano

My name is Borja, born in Spain. I have been practicing Yoga since 2009 and teaching since 2019. Along this time, I have had the great opportunity to travel, stay and study Yoga in India 4 times. My Yoga journey started with Ashtanga Yoga, continued with Hatha Yoga, get refined with Hatha Iyengar Yoga, came back to Hatha Yoga and nowadays I have got influenced by other body-mind approaches like MovNat and Gokhale method, among others.
Since 2009 I have been also practicing Buddhist approaches to meditation and mindfulness, including 4 seated vipassana retreats
In 2017 I was introduced to Native American wisdom and practices, participating in several isolation retreats in nature or Vision Quest
I am a certified Nutritional Coach, Forager, apprentice of Herbalism, and I love Holistic ways to  Medicine and Ancestral lifestyle & Wisdom
billed af Ida Krogh

Ida Krogh

Yoga underviser
Underviser i vinyasa, hatha, yin og hensyntagende yoga
Uddannet 300 hrs og 500 Hrs Yoga Alliance certificeret Hatha & Vinyasa Yogalærer og 50 Hrs Yoga Alliance certificeret Yin Yogalærer ved Aayana Yoga Academy, Bangalore.
Jeg lægger i min undervisning vægt på yogaen som en helhedspraksis, der virker helende og styrkende på krop og sind, underordnet hvem vi er og hvilke forudsætninger vi har. Mine hold spænder bredt fra hensyntagende yoga, hvor alle kan være med uanset formåen, over yin yoga, der er en indadvendt praksis til vinyasa, der er en fysisk krævende og dynamisk.
Uanset forskellighed baner alle yogaformerne vejen til et liv i bedre fysisk form og mental balance og jeg oplevede en stor personlig udvikling, da jeg startede regelmæssigt med yoga under et 2,5 års ophold i Indien med min familie. Hurtigt mærkede jeg de fysiske fordele, der betød en stærkere muskulatur, større udholdenhed og smidighed og med det fulgte større overskud, bedre balance og indre ro. Derfor besluttede jeg mig for at fordybe mig yderligere
og uddannede mig til yogalærer ved Aayana Yoga Academy, hvor tilgangen til yogaen er autentisk, videnskabelig og tilpasset det moderne menneske.
Oprindeligt er jeg uddannet Cand. Mag. i kommunikation, men har her midt i livet skiftet bane og underviser nu fuld tid i yoga, når jeg ikke laver keramik i mit lille keramikværksted KroghKeramik.
til hjemmeside efterår 2022

Louise Højbjerg Kjær

Louise er indehaver af Ry yoga.
Hun underviser i Blid hatha, Hatha Vinyasa (flow), Hensynstagende yoga samt Traume yoga.
Louise er uddannet og eksamineret yogalærer siden 2009. Louise har undervist lige siden.
Louise afholder løbende worskops og retreats.
Hun har taget grunduddannelsen i kinesiolog, healing og klangmassage. Uddannet mindfulness instruktør, børneyogalærer og traume orienteret yoga praktiker.
Louise er uddannet pædagog har mange års erfaring inden for det psykiatriske felt både hvad pædagogisk arbejde og arbejdet med kroppen.
Privat bor Louise med sin familie i Beder.

Kontakt: louise@ryyoga.dk/ 29872092

Maia Portrat

Maia Nielsen

yogaunderviser- kropsbehandler

OM UNDERVISEREN

Maia Nielsen

Yogaunderviser og kropsbehandler. 

maia-yoga@outlook.com

Maia er uddannet indenfor flere typer yoga (certificeret), er kropsbehandler og har mere end 20 års erfaring med yoga. I undervisningen er der stor fokus på nærvær, ro, fordybelse, kropsbevidsthed og det at komme tilstede i kroppen. Glæden ved de øvelser vi laver sammen, er altafgørende. Maia underviser med fokus på at møde den enkelte deltager, på hans eller hendes niveau. Der er plads til at være nysgerrig og have det sjovt, alt imens både krop, sjæl og sind styrkes. Små hold med tid og plads til den enkelte.  

Maia er bl.a. uddannet i Gravidyoga, Efterfødselsyoga, Hatha yoga, Open Flow Yoga og Restorativ Yoga m.m og er kropsbehandler med gravid-massage og efterfødsels-massage. Læs mere om underviser og kropsbehandlinger her: www.maia-yoga.dk  

Mette Mercedes portarait

Mette Mercedes Schøsler

Yogaunderviser

Mette er uddannet Hatha yogalærer i 2017, certificeret af Yoga Alliance. Hun har videreuddannet sig i bl. a. restorativ yoga, yin yoga og Yoga Therapeutics.

Mette har i sin undervisning fokus på at skabe både kropslig samt mental bevidsthed, hvor bl. a.  åndedrættet spiller en særlig rolle. Mettes yoga gør dig både stærk og smidig samtidig med at sindet får en pause.

Privat bor hun i Ry med sin familie.

Tanja portrat

Tanja Krogh-Brandt

Mindfulness underviser

Tanja Krogh-Brandt er uddannet MBSR-mindfulness underviser fra Århus Universitet, Dansk Center for Mindfulness, i samarbejde med Brown University, USA, og underviser i det originale og evidensbaseret udgave af 8 ugers mindfulness forløb.
Tanja er indehaver af Mindful Vision, hvor hun udbyder mindfulness/MBSR via individuelle samtaler og hold til private og kommuner. Har undervist bl.a. sygemeldte borgere fra jobcenteret i Syddjurs kommune i mindfulness. Tanja arbejder også for en psykiater i Århus, med mindfulness og compassion tilbud. Hun har desuden 20 års erfaring som autoriseret ergoterapeut i sundhedssektoren. Hun har igennem mange år trænet, undervist og rådgivet mennesker med vidt forskellige mentale og fysiske udfordringer, som har stået i stressede livssituationer og
har haft brug for nye redskaber og indsigter til at genvinde styrken i eget liv.
ved MBSR-lærer/mindfulness underviser Tanja Krogh-Brandt. (MBSR = Mindfulness baseret stress reduktion)