Sheng Zhen og Qi Gong - GRATIS PRØVETIME

Lotusblomst til Birgitta Marias hold
Kom og prøv Sheng Zhen og Qi Gong hos Skanderborg-Ry aftenskole, Boeletvej 35, 8680 Ry lørdag d. 7/9 kl. 11.45-12.30. Tilmelding nødvendigt på vores hjemmeside. www.skanderborgry.dk. Underviser: Certificeret instruktør Birgitta-Maria Lohse.
Kunne du tænke dig at gå til Sheng Zhen eller Qi Gong? Du har nu mulighed for at prøve smukke, helsebringende bevægelser og meditation, der åbner dit hjerte. Du vil prøve både stående og siddende bevægelser, selvmassage, kærlig selvomsorg og liggende dybdeafspænding/meditation. Qi Gong kan give øget livsenergi, styrke, smidighed, afslappelse og indre ro. Prøvetimen er også for dig med en kronisk sygdom, stress mm.
Prøvetimen kan også gøre dig klogere på, om du efterfølgende vil melde dig på et almindeligt hold eller har bedst af hensyntagende undervisning.TILMELDING NØDVENDIGT HER PÅ HJEMMESIDEN!

Undervisningssted

RyYoga
Boeletvej 35
8680 Ry

Praktisk information

Hold nr:
24514
Første møde:
7.09.24 kl. 11:45
Mødegange:
1
Lektioner:
2

Pris

Almen
DKK 0,00
  • Lørdag 7.09.24 kl. 11:45 - 13:15

    Sted: RyYoga
    Boeletvej 35

Birgitta-Maria qi Gong

Birgitta-Maria Lohse

Min motivation er et dybtfølt ønske om at inspirere, støtte og hjælpe dig, som ønsker at arbejde med krop og sind i fordybelse. I min undervisning lægger jeg vægt på glæden ved at arbejde med krop og energi i bevægelse uden press, med høj faglig kvalitet, respekt og venlighed.
Jeg har trænet Qi Gong i 27 år og er uddannet Qi Gonglærer hos Maria Zika med videre studier og uddannelse til lærer i Sheng Zhen – Meditation in Movement and Stillness - hos Master Li Junfeng og Teacher Jing. Se mere her: www.shengzhen.org
Siden 2006 har jeg vedvarende undervist mange forskellige hold i både Qi Gong, Sheng Zhen og yoga, herunder hensyntagende hold bl.a. for psykisk sårbare. Jeg har mangeårig erfaring med at varetage det holistiske perspektiv i træningen for større helhed, sundhed og balance i både tanke, følelse og krop.
Mit arbejde er funderet i min egen selvudviklingsproces siden 1995 hos Dan Noltensmeier med træning i meditation, chakra- og energiarbejde, kropsterapi, kommunikation, samarbejde og healing.
Jeg er født og opvokset i Sverige, hvor jeg har beskæftiget mig med dans, yoga og den shamanistiske livsvisdom og helbredende arbejdsmåder. Jeg er uddannet folkeskolelærer med speciale i dans og bevægelse i musikfaget.