Sheng Zhen og Qi Gong

Lotusblomst til Birgitta Marias hold

Vil du arbejde med smukke, helsebringende bevægelser og meditation, der åbner dit hjerte?
Sheng Zhen betyder ubetinget kærlighed. Det centrale er at åbne sig følelsesmæssigt for hjertets visdom i bevægelse og meditation. Denne form for træning kan lede til en dybere forståelse af samhørighed og nære et ønske om at leve i fred og harmoni med hele skabelsen.     
I Sheng Zhen lærer du at slappe af og give slip på stress, uro og bekymringer. Træningen bygger på TCM, Wushu og hjertets visdom, og vi vil arbejde med både stående og siddende bevægelsesformer og stille meditation. Du træner styrke, smidighed, koordination og balance.
Sheng Zhen understøtter hjertets funktion og glæde, og det har en positiv effekt på dit energiniveau, blodkredsløb og immunforsvar. Regelmæssig træning kan virke både forebyggende, smertelindrende og helbredende. 
Der vil indgå Qi Gong øvelser, f.eks. Qi-massage, og vi afslutter hver gang med liggende dybdeafspænding/selvhealing. Medbring gerne egen meditationspude og en flaske vand.
Birgitta-Maria er uddannet Qi Gong-lærer med videregående studier til lærer i Sheng Zhen bevægelse og meditation hos Master Li Junfeng og Teacher Jing: www.shengzhen.org

Overordnet beskrivelse af Qi Gong og Sheng Zhen:
Qi Gong er energiarbejde, traditionel kinesisk helsegymnastik, en ældgammel bevægelseskunst og terapi for både krop og sjæl. Bevægelserne er nænsomme og kan lindre ledsmerter og forebygge knogleskørhed. Træningen virker beroligende på nervesystemet, styrker lungerne og stimulerer mave-tarmsystemet.
Qi Gong kan forbedre din koordination, koncentration og balance. Der indgår taoistisk selvmassage og akupressur. Regelmæssig træning vil aktivere dine egne selvhelbredende kræfter, så du på sigt kan opleve større velvære, mere energi, mindre stress og færre smerter.
Qi Gong er også åndedrætstræning, meditation og en spirituel udviklingsvej, hvormed mennesket kan opnå harmoni og balance mellem tanke, følelse og krop og opnå en tilstand af essentielt nærvær.
Sheng Zhen betyder ubetinget kærlighed. Det centrale er at åbne sig følelsesmæssigt for hjertets visdom i bevægelse og meditation. Denne form for træning kan lede til en dybere forståelse af samhørighed og nære et ønske om at leve i fred og harmoni med hele skabelsen.     
Sheng Zhen er kærlig selvomsorg. Kroppen slapper af og du giver slip på travlhed og bekymringer. Træningen giver dig øget smidighed, styrke og balance i krop og sind, og kan bidrage til øget livskvalitet.    
Sheng Zhen understøtter hjertes funktion og glæde, og det har en positiv effekt på dit energiniveau, blodkredsløb og immunforsvar. Yin og yang balanceres og egne selvhelbredende kræfter kan aktiveres. Regelmæssig træning kan virke dybt afstressende, smertelindrende og sundhedsfremmende. Besøg www.shengzhen.org for mere information.


Undervisningssted

RyYoga
Boeletvej 35
8680 Ry

Praktisk information

Hold nr:
24515
Første møde:
14.09.24 kl. 13:30
Sidste møde:
7.12.24 kl. 13:30
Mødegange:
7
Lektioner:
14

Pris

Almen
DKK 590,00
 • Lørdag 14.09.24 kl. 13:30 - 15:00

  Sted: RyYoga
  Boeletvej 35

 • Lørdag 28.09.24 kl. 13:30 - 15:00

  Sted: RyYoga
  Boeletvej 35

 • Lørdag 12.10.24 kl. 13:30 - 15:00

  Sted: RyYoga
  Boeletvej 35

 • Lørdag 26.10.24 kl. 13:30 - 15:00

  Sted: RyYoga
  Boeletvej 35

 • Lørdag 9.11.24 kl. 13:30 - 15:00

  Sted: RyYoga
  Boeletvej 35

 • Lørdag 23.11.24 kl. 13:30 - 15:00

  Sted: RyYoga
  Boeletvej 35

 • Lørdag 7.12.24 kl. 13:30 - 15:00

  Sted: RyYoga
  Boeletvej 35

Birgitta-Maria qi Gong

Birgitta-Maria Lohse

Min motivation er et dybtfølt ønske om at inspirere, støtte og hjælpe dig, som ønsker at arbejde med krop og sind i fordybelse. I min undervisning lægger jeg vægt på glæden ved at arbejde med krop og energi i bevægelse uden press, med høj faglig kvalitet, respekt og venlighed.
Jeg har trænet Qi Gong i 27 år og er uddannet Qi Gonglærer hos Maria Zika med videre studier og uddannelse til lærer i Sheng Zhen – Meditation in Movement and Stillness - hos Master Li Junfeng og Teacher Jing. Se mere her: www.shengzhen.org
Siden 2006 har jeg vedvarende undervist mange forskellige hold i både Qi Gong, Sheng Zhen og yoga, herunder hensyntagende hold bl.a. for psykisk sårbare. Jeg har mangeårig erfaring med at varetage det holistiske perspektiv i træningen for større helhed, sundhed og balance i både tanke, følelse og krop.
Mit arbejde er funderet i min egen selvudviklingsproces siden 1995 hos Dan Noltensmeier med træning i meditation, chakra- og energiarbejde, kropsterapi, kommunikation, samarbejde og healing.
Jeg er født og opvokset i Sverige, hvor jeg har beskæftiget mig med dans, yoga og den shamanistiske livsvisdom og helbredende arbejdsmåder. Jeg er uddannet folkeskolelærer med speciale i dans og bevægelse i musikfaget.